tisdag 19 juli 2011

Ansiktsbehandling


Jag har lyxat till det och bokat en ansiktsbehandling. Jag är så dålig på att unna mig det. Ansiktsprodukter är jag jättekinkig med och lägger ner de pengar som behövs (du får vad du betalar för) och jag har varit kund hos Hudterapeuten i flera år. Dock är jag som sagt dålig på att boka behandling men nu är det äntligen gjort. Hon som driver salongen är en supergullig tjej som heter Annika och hon är otroligt duktig. Dessutom har hon 10% rabatt på alla ansiktsbehandlingar nu i juli och augusti, så alla ni som bor i eller ska till Halmstad, boka en tid hos Annika. Eller åk förbi och köp produkterna - jag lovar, man blir som en ny människa när man använder dem. Ni hittar hennes hemsida HÄR.

PS. Eller varför inte köpa en ansiktsbehandling till någon man tycker om? Själv blir jag galet glad när jag får sådana presenter. Har nyligen fått en energimassage av våra vänner Eva och Jan och det ska bli jättespännande att prova.

torsdag 14 juli 2011

Parga


Iår blev det semester i Grekland och för första gången åkte vi inte till en ö utan till fastlandet till staden/byn Parga och det kan jag verkligen rekommendera. Jag älskar Grekland men Parga var något ännu mer speciellt än alla andra ställen i Grekland vi har varit på. Det är så otroligt vackert och mysigt och staden är väldigt romantisk. Staden är uppbyggt på en brant backe vilket gör att man har en fantastisk utsikt från nästan alla restauranger.

Bilen ovan är på vårt hotell som låg precis vid vattnet - perfekt!v


Vi besökte något riktigt häftigt som heter Metora. Om ni tittar noga på bilden så ser ni ett hus uppe på ena bergspaleraren. På flera olika pelare på ca 2000 meters höjd har de byggt tempel. Imponerande hur de har fått upp allt material där - eller hur? Nu finns det vägar till några men förr var det att klättra som gällde.


En bild från precis utanför vårt hotell. En liten söt ö med mysig kvällsbelysning.