tisdag 20 mars 2012

Dans


Jag har äntligen börjat dansa afrodans igen och det är helt underbart! Det är så skönt att bara få koppla bort allt en stund och gå upp helt i dansen. Har ni inte provat det så kan jag varmt rekommendera det. Man märker inte ens hur jobbigt det är förrän efteråt när man känner hur svettig man är.


Jag vill även ge ett shoppingtips. Jag köpte nyligen träningsBH:n från Pierre Robert. Jag har länge varit ett fan av deras produkter - ÄLSKAR DEM! Supersköna och fantastisk kvalitet. Så jag blev inte förvånad att även träningsBH:n var så bra. Otroligt skön och fantastisk passform. Jag kommer lätt att utöka min garderob med flera till.


Just nu har jag en liten paus, jag håller på att måla om badrumsmöblerna. Igår grundade jag så idag ska första lagret färg på. Idag är de träfärgade och de kommer att vara helvita när jag är klar. Ni som har hus vet att det är alltid något att pyssla med. Nästa helg blir det projektet att riva garaget. Helgen efter blir det att bygga upp ett nytt garage. Håller tummarna att vädergudarna är med oss.



söndag 11 mars 2012

Underbart väder!

Idag känns det äntligen som att våren är på väg! Idag blir det till att gå en riktig långpromenad och kika runt i området där vi bor. Vi flyttade in mitt i vintern så det har inte varit så promenadvänligt väder precis.


Igår satt vi hela familjen och tittade på Melodifestivalen. Jag blev riktigt imponerad iår. Det var många bidrag som var riktigt bra. Både Dannys låt och Loreens låt som vann var riktigt bra. Det ska bli spännande att se hur det går för Sverige i stora finalen.





söndag 4 mars 2012

Eget hus

Det har varit en dålig uppdatering på bloggen men det har sin naturliga förklaring. Jag och sambon började det nya året med att få nycklarna till vårt egna hus! Och innan vi flyttade in så hade vi en del saker vi ville få renoverat först. Så efter flera nätter, och helgarbete och besök av flera hantverkare är nu ena våningen i huset klar och vi har äntligen flyttat in! Det känns helt fantastiskt! Visst, det är fortfarande mycket kvar att göra, men så är det ju alltid med hus. Och nu har stressen lagt sig och nu är det istället flera olika projekt som känns spännande och man känner inte samma stress längre.

Nej, nu ska jag fortsätta leta efter matsalsstolar och beställa lamellgardiner. Har hittat en rolig lampa också till vårt whiskeyrum/bibliotek. Vad tycker ni om den?

Först så gillade jag inte den men har blivit mer och mer förtjust i den. Föreställer ett rum med en liten eldstad, chesterfieldmöbler och andra antika möbler. Skulle inte den här hatten vara lite rolig då som taklampa? Ni hittar lampan HÄR.