torsdag 17 maj 2012

Änglameditation

Imorgon ska jag prova något spännande - jag ska på kurs och lära mig änglameditation. Det ska bli otroligt spännande! Jag har varit så trött både den här och föregående vecka så jag tror att det här kommer att ge mig lite mer energi och ladda mina batterier. Kursledaren är nämligen ett riktigt energiknippe så man brukar alltid vara på toppenhumör efter att ha träffat henne. För er som är nyfikna så har hon en hemsida där hon berättar mer om sin verksamhet som finns både i Halland och i Linköping. Ni hittar mer information HÄR.


lördag 12 maj 2012

Mina första joggingskor

Idag har jag varit nere i stan och shoppat loss. Jag behövde akut nya kläder och det känns så roligt att ha fått fyllt garderoben med lite nya plagg. Jag även köpt mina första joggingskor - ett par rosa Asics som ni ser på bilden ovan.

Jag har alltid drömt om att kunna springa men har alltid haft ansträningsastma så jag har aldrig kunnat springa många meter innan luftrören knöts till. Dock har jag upptäckt att sedan jag började äta LCHF har astman försvunnit. Jag vet, det låter nästan för bra för att vara sant, men det är sant. I alla år som jag har provat att springa har jag aldrig lyckats komma upp i 1 kilometer. Det har varit mitt mål att lyckas springa 1 kilometer. Döm till min förvåning när jag nyligen provade att springa och lyckades springa hela 5 kilometer utan problem! Det är verkligen helt fantastiskt! Så idag var jag och köpte mina första joggingskor - eftersom jag nu äntligen kan ut och springa!

måndag 7 maj 2012

Cassels i Halmstad = skit

Ursäkta att här kommer ett negativt inlägg men jag måste bara skriva hur arg jag är på Cassels i Halmstad. Jag kommer aldrig mer att handla där och jag varnar andra för att göra det.

Jag köpte nyligen en stickad tröja där som var ganska dyr. Redan efter första användningen trillade 2 av knapparna av. Efter att jag tvättat tröjan var fler knappar av än på. Jag gick tillbaka till butiken och ville reklamera varan och fick till svar "att knapparna ramlar av är något man får räkna med. Det är bara att sy i dem igen".

Ursäkta vad?!! Nej, det är inget man ska räkna med, det var det dummaste jag har hört. Jag fick även prata med deras chef men fick där samma svar. Chefen sa även att man får räkna med att plaggen inte håller i en evighet. Nej, det förstår jag med, men tröjan är endast använd 1 gång!!! Lite längre hållbarhet tycker jag allt att en tröja ska ha.

Någon mer än jag som haft taskigt bemötande av personalen på Cassels om ni har haft en reklamation? Så dagens tips - handla EJ på Cassels.