måndag 9 augusti 2010

Prima Travel

Vi kom nyligen hem från en bussresa med Prima Travel och jag bara måste skriva ett inlägg om hur nöjd jag är!! Om du har funderat på en bussresa, eller även om du inte har gjort det - så ska du boka med Prima travel.

Resan: Vi bokade en vandringsresa i Italien i området Val Gardena. Det tog 2 dagar att åka buss ner men det kändes aldrig jobbigt för vi stannade och hade fikapauser och sov över på ett hotell i Tyskland. Väldigt skönt att inte behöva sova på en buss! Fika kunde man även köpa på bussen när som helst - perfekt!

Hotellet - var helt perfekt. Ett gulligt familjeägt hotell med galet bra mat!! Det stod i resematerialet att vi skulle få trerätters varje kväll men två kvällar fick vi sexrätters och resten fick vi trerätters + en stor salladsbuffé, så på sätt och vis fick vi fyrarätters. Det var väldigt skönt att maten ingick i resan så man slapp springa runt och leta restaurang.

Vandringarna - man kunde välja minst två olika vandringar med svenska guider varje dag och det var väldigt bra. Guiderna var väldigt duktiga och den ena guiden, Alf, kunde verkligen områden både innantill och utantill.

Guiderna - otroligt hjälpsamma och mycket kunniga. De var helt fantastiska!!!

Att resa i sällskap - var jättekul. Vi har fått många nya bekantskaper och det kändes sorgligt när vi alla skulle splittras.


Så vill du ha en lyckad semester - boka resan via Prima Travel!!

(ps. vill du inte åka buss, de har även flygresor).




Ni får hålla till godo med den här bilden så länge så slänger jag upp fler längre fram.

1 kommentar:

  1. Vill du ha en länkning? Gör såhär: gå in på min blogg och ställ en fråga i min frågestund så väljer jag sedan ut en person som ställt en fråga som får länkningen!

    http://myosterman.com/2010/september/slutar-imorgon-klockan-5.html#comment

    SvaraRadera