söndag 4 mars 2012

Eget hus

Det har varit en dålig uppdatering på bloggen men det har sin naturliga förklaring. Jag och sambon började det nya året med att få nycklarna till vårt egna hus! Och innan vi flyttade in så hade vi en del saker vi ville få renoverat först. Så efter flera nätter, och helgarbete och besök av flera hantverkare är nu ena våningen i huset klar och vi har äntligen flyttat in! Det känns helt fantastiskt! Visst, det är fortfarande mycket kvar att göra, men så är det ju alltid med hus. Och nu har stressen lagt sig och nu är det istället flera olika projekt som känns spännande och man känner inte samma stress längre.

Nej, nu ska jag fortsätta leta efter matsalsstolar och beställa lamellgardiner. Har hittat en rolig lampa också till vårt whiskeyrum/bibliotek. Vad tycker ni om den?

Först så gillade jag inte den men har blivit mer och mer förtjust i den. Föreställer ett rum med en liten eldstad, chesterfieldmöbler och andra antika möbler. Skulle inte den här hatten vara lite rolig då som taklampa? Ni hittar lampan HÄR.

2 kommentarer:

  1. Riktigt tuff lampa !! :)
    Har faktiskt aldrig sett någon liknande förut..

    SvaraRadera