torsdag 30 april 2009

myskväll och laptoptray

Hoppas att alla har en trevlig kväll nu när det är Valborg. Själva sitter vi hemma och har myskväll. Jag orkar inte gå ut och göra något när jag har jobbat hela dan. Var nere i stan och köpte hem lite nya ostar från Börje Olssons skafferi - gott gott.

Ska passa på att tipsa om ett perfekt presenttips oxå - Laptoptray. Det är en bricka som man ställer sin laptop på (eller frukost för den delen). Det är en bricka med en kudde under vilket gör att den är väldigt skön att ha i knät. Extra skönt nu när det är varmt ute att slippa ha en varm laptop i knät. Perfekt present och de finns i många olika färger och kostar bara 395-465kr. Jag bifogar bilder på våra laptoptrays. Dem som säljer dem heter Bosign och jag kan verkligen rekommendera dem. Supersnabb leverans och de är väldigt trevliga. Beställer man för över 500kr är det dessutom fraktfritt.

Om ni klickar på bilderna så får ni se alla brickor de har men ni får scrolla ner lite.

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Kikar in för att önska dig en härlig Valborgsmässoafton och för att tipsa om en tävling i min blogg där du kan vinna en valfri väggdekoration från Unik Dekor! :)

  SvaraRadera
 2. Mysigt... ^^

  Jag skrev precis ett inlägg om IPRED och Antipiratbyråns skrämseltaktik, titta gärna in och säg vad du tycker. Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också laptray =)

  SvaraRadera