lördag 19 december 2009

saknar min klass

Igår var terminens sista dag och min sista dag som klassföreståndare för 8B. Känns väldigt konstigt och tomt. Det är en helt underbar klass så det har varit så fantastiskt roligt att få vara deras klassföreståndare, så det blir väldigt tomt att inte se deras söta ansikten efter jul.

Ikväll ska farmor och farfar få sin julklapp. Jag ska bjuda dem på julbord på Vallåsens värdshus. Det ska bli riktigt mysigt! Har verkligen sett fram emot detta! Ett stort extra plus är att min älskade syster äntligen har kommit hem till Sverige och kommer att följa med ikväll, tillsammans med min minsta lillebror. Jag kommer att slänga upp lite härliga bilder från julbordet när jag kommer hem.

Jag måste även tipsa om att gå in HÄR och titta på bilder från julbollen. Det är årskurs 9 som tävlar mot lärarna. Lärarna vann iår! Wiiiee, vi är bäst! 9:orna lägger alltid ner hela sin själ i sina kostymer och det är en av årets höjdpunkter. Stämningen är fantastisk och kostymerna är alltid helt suveräna.

10 kommentarer:

 1. hehe ja du får se till och rensa mejlen! :)

  SvaraRadera
 2. hej:)tack för att du komentera.jag är med på gratisbio som ja garanterat har skickat dig en länk till och det är typ samma:) Blir du medlem på gratisbio så kan d ju skriva ämli som värvare;) det är vad jag heter på Gratisbio. http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=196719

  SvaraRadera
 3. varför var det din sista dag? eller du kanske var vikarie? :S

  SvaraRadera
 4. kul att du trivdes med klassen

  SvaraRadera
 5. Undrar precis som Nilma varför du intte ska fortsätta ha dem efter jul? Trist =/

  SvaraRadera
 6. Nu är tävlingen om det Lundmyrs fina påslakanset avslutad och vinnaren är presenterad i bloggen, kika in och se om det är du som är den lyckliga vinnaren?!
  Passa även på att delta i den sista adventstävlingen, den pågår bara tills julaftonsmorgon så det är kort om tid - vinn presentkort på 500 kr på urfina barnkläder! Kram och Lycka till!

  SvaraRadera
 7. sv: jaha då förstår jag.. vad trist :/

  SvaraRadera
 8. hej, kul att du vill vara med och tävla hos mig!

  SvaraRadera
 9. Hej vännen! Det var längesen. Blir du kvar på Örna nästa termin också?

  SvaraRadera