onsdag 10 juni 2009

Tänk Jeanette, tänk

Ibland undrar jag var min hjärna gömmer sig...

Idag var det klasstaffet. Det innebär att alla klasser (och lärarna har ett eget lag) ska springa stafett genom olika stationer som orientering, 1000 meter, simning m.m. Det lag som först får igenom en bricka (inte pinne som i vanliga fall) i mål vinner.

De satte upp en lista på vår anslagstavla för ett tag sedan. Allt var redan taget utom 3000 meter och hinderbana 100 meter. Lätt tänkte jag! 100 meter är ingenting. Jag har urusel kondis och precis haft luftvägsinfektion - vad kan gå fel?

Här skulle en normal persons hjärna börja fundera - hur kommer det sig att INGEN annan har skrivit upp sig på hinderbana? Men inte jag utan skriver upp mig.

Idag fick jag svaret på varför - det var det jobbigaste jag någonsin har gjort! Efter att bara ha gjort en fjärdedel kunde jag inte andas och fick typ krypa igenom resten. PINSAMT! När jag fick stafettbrickan låg vi på 3:e plats. Efter att jag var klar med min etapp låg vi på 10:e plats. Bra jobbat!

En stor bamsekram vill jag skicka till de underbara elever som skrek mitt namn på läktarna och hejade på. Tack! Det hjälpte enormt mycket.

Vad kan jag då lära av detta: jo, TÄNK!! och att jag aldrig gör den hinderbanan igen.

7 kommentarer:

 1. Haha, jobbigt, du. :PJag har inte heller någon kondis!

  SvaraRadera
 2. Det känns skönt att slippa såant på högskolan ;)

  SvaraRadera
 3. Tävling i min blogg just nu=)

  SvaraRadera
 4. Tack för att du var med i min tävling ,Ha en fin helg Kramisar /Stina

  SvaraRadera
 5. Hejsan
  Kul att du vill vara med min tävling
  Då har de varit trevligt me stafett
  kram

  SvaraRadera
 6. Svar:

  Hej Jeanette. Roligt att du hittade min blogg.
  Halmstadsbo du med, roligt. Nej jag har inte ätit där någongång. Jag är ursprungligen från Göteborg, bott här i fyra år.
  Men i Halmstad har jag inte gått ut så mycket på fik.
  Det var mest i Göteborg. Känner inte så värst många i Halmstad.

  ROXTAH

  SvaraRadera